The Essence - Young Living - Header 01

100 % pure etherische oliën

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. De oliën die wij gebruiken zijn van het merk Young Living. Wij willen mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden te dromen.

Wij gebruiken alleen 100% zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, deze zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten.

Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. Je kan de olie verstuiven, inhaleren, op de huid of bij een massage gebruiken. Een aantal kan je zelfs gebruiken om eten of drinken te verrijken.

Wilt u meer informatie over de etherische oliën neem dan contact met ons op, maak een afspraak om het te ervaren of kom naar een van onze evenementen.


Wilt u zelf etherische oliën bestellen met 24% korting en wilt u zelf punten sparen voor nog meer korting en gratis oliën?

Start dan via deze link: Ik wil Lid worden

​Wilt u nu nog geen Lid worden maar gewoon als klant on line uw producten uit de catalogus kiezen en bestellen.

Wordt dan klant via deze link: Ik wil klant worden

The Essence - Young Living - Row Essential Oils
The Essence - Young Living - Header 02

Of kom een keer langs bij ons op locatie in Alkmaar om persoonlijk kennis te maken, je kan dagelijks even binnen lopen of even een afspraak maken via deze link: Afspraak maken op locatie

Je bent van harte welkom!