Oergevoel Satsang Zitzak Event

Om je in te schrijven klik je in onderstaande kalender op jouw event (dubbel tik bij gebruik van touchscreen) en maak je reservering voor het event op die dag.

Om meer informatie over een event te zien ga je met je muis over de gekleurde balkjes, met smart phones tik je 1 keer met je vinger het gekleurde balkje in de agenda aan.

 

Indien de reservering niet lukt, neem dan contact op via info@oergevoel.com of bel of stuur een SMS berichtje naar 06-83534988. Wij staan klaar om je reservering te bevestigen!

 

Wij zijn heel benieuwd wat je van Oergevoel vindt, laat een review achter op onze Facebook pagina of op Google. b.v.d.

 

Datum/Tijd Evenement
03/11/2017
20:00 - 22:30
Satsang Oergevoel Vrijdagavond vragen stellen avond (Satsang)
Oergevoel Praktijk in Centrum Alkmaar, Alkmaar Noord Holland, 0
15/11/2017
19:30 - 22:00
Satsang Oergevoel 4 sessies geleide meditatie serie 1
Oergevoel Praktijk in Centrum Alkmaar, Alkmaar Noord Holland, 0
17/11/2017
20:00 - 22:30
Satsang Oergevoel Vrijdagavond vragen stellen avond (Satsang)
Oergevoel Praktijk in Centrum Alkmaar, Alkmaar Noord Holland, 0
24/03/2018 - 31/03/2018
Hele dag
Detox Retreat Portugal
Oergevoel Retreats in Portugal, Olho Marinho Óbidos, 0

 •   Het was weer een bijzondere avond bij Oergevoel. Bij ontvangst meteen een thuisgevoel door het persoonlijke contact en de sfeer van de ruimtes. De Satsang begon met een meditatie. Daarna ontstond al gauw en Q&A over bijvoorbeeld dromen en de invloed van meditatie, maar ook over het praktisch omgaan met gevoeligheid en wat er nu eigenlijk gebeurt wanneer je in een spiritueel groeiproces zit. Ondanks dat iedereen vanuit hun eigen "niveau van kennis" aanwezig was, wist Fred iedereen te bereiken. Ik heb, zoals iedereen, mijn eigen waarheid en voor mij zijn dingen pas echt wanneer ik iets zelf ervaren heb. Wat ik gehoord heb bij de Satsang ondersteunt mijn eigen (zeer diverse) ervaringen en heeft mij geholpen de waarde van verschillende lastige en soms ook langdurige processen in te zien. Het was daarom op verschillende manieren waardevol voor mij om hierbij aanwezig te zijn.

  thumb John Jong
  3/25/2017

    Dank Fred en Ron voor weer nieuwe inzichten. Tijdens de zondag in Opperdoes sprak iemand over Ayahuasca. Never heard of. 's avonds kwam Maria Johanna voorbij op fb en heb ik er over gelezen en geboekt voor 1 december. Wat een bijzondere reis heb ik gemaakt! Alweer geboekt voor de 22e. Life is beautiful! �

  thumb Julie Van Der Borch van Verwolde
  12/04/2016

    Ik ben vandaag bij de open dag geweest en het ziet er echt prachtig uit met ook nog prachtige toekomstige uitbreidingsplannen. De mensen zijn professioneel en aardig. Een goed in elkaar zittend concept. Ik wens jullie heel veel succes en ik hou jullie site goed in de gaten.

  thumb Anique Boonstra
  10/01/2016
 •   Mijn ervaringen met oergevoel zijn meer als positief. Ik heb 1 op 1 coaching gehad van Fred en dit heeft mij de handvaten gegeven om mij beter in mijn vel te voelen. Ook heb ik een seminar bijgewoond en ik moet zeggen dat het eten echt heerlijk is! Het team is ook erg behulpzaam. Ik raad iedereen aan om bij Oergevoel langs te gaan.

  thumb Emily Visscher
  3/24/2017

    Afgelopen weekend deelgenomen aan de detox retraite. Een heel bijzondere en fijne ervaring. Goede gesprekken, mooie meditaties, fijne yogalessen, heerlijk eten, prachtige zonsopkomst. Ik heb een aantal inzichten en tips meegenomen in mijn dagelijks leven. Dank jullie wel, team Oergevoel.

  thumb Marielle van der Burgt
  4/28/2017

    Superfijne yogales gehad en daarna krachtige meditatie van Fred mogen beleven kortom een zeer geslaagde avond �

  thumb Ron Cabalt
  11/17/2016
 •   Afgelopen weekend deelgenomen aan het detoxweekend. Wat een fantastische ervaring! Mooie mensen ontmoet, heerlijke yogalessen, mooie meditaties gehad en veel nieuwe inzichten opgedaan. Daarnaast van heerlijke maaltijden en de mooie locatie mogen genieten! Kortom dankbaar voor deze bijzondere ervaring! Dankjewel Fred, Helen, Naomi, Ron en Jacqueline voor jullie gastvrijheid en goede zorgen en natuurlijk mijn mede detoxers voor de gezelligheid en het delen!

  thumb Frank Groot
  4/24/2017

Powered by Events Manager