juni 15, 2016 Helen Sturgess No comments exist

primal-spiral-oergevoel-bk-02-T-raised-RecoveredHallo ik ben Mindfulness.

Ik schuil in ieder van jullie en gelukkig nemen steeds meer mensen weer de tijd om samen met mij door te brengen. Ik verbind echt het lichaam met de ziel en geef jou heldere inzichten. Het enigste wat je hoeft te doen is je open stellen voor mij.

 

Je kan mij bijna overal vinden in een zonsondergang, een bos wandeling, het gras waar je op loopt, in de golven op het strand, eigenlijk overal waar jij dat stemmetje in je hoofd, die dagelijkse stroom aan gedachten, uit kan zetten.

 

Een heleboel mensen denken dat ik zweverig ben en dat het niet “cool” is om met mij bezig te zijn. Maar ik kan je vertellen dat Stress en Immuunsysteem het heerlijk vinden als ik aanwezig ben. Het geeft ze eindelijk de kans om tot rust te komen, hun energie weer op te laden om vervolgens dát te doen waar ze echt voor bedoeld zijn. Ik geef je hele lichaam een moment van rust.

 

Misschien door alleen maar even aan mij te denken vind je je weg al terug naar…ZEN!

Mindfullness-Primal-family

Oergevoel geeft in het kader van Mindfulness ook Workshops Mandala schilderen op stenen of andere natuurlijke materialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *