augustus 11, 2016 Fred No comments exist

primal-spiral-oergevoel-bk-02-T-raised-RecoveredGeïnterviewd door Maria Johanna – Over Ontwaken

 

Onlangs ben ik door Maria Johanna geïnterviewd. Na een kennismaking op een Ayahuasca ceremonie en daarna een spontane samenwerking op een Seminar van Maria Johanna, hebben we contact gehouden en gaan 20 augustus as. samen een SatSang geven in Amsterdam. Wat is een SatSang?


Maria Johanna interviewt Fred Stam - OntwakenAls je ‘Satsang’ opzoekt op Google kom je op de uitleg: ‘’Het woord Satsang komt oorspronkelijk uit het Sanskriet en is een samenstelling van twee andere woorden: Sat(=waarheid) en Sanga(=gezelschap). Vrij vertaald betekent het dan ook: ‘ In Waarheid Samen Zijn.’’

 

Oftewel: een bijeenkomst waarin een gezelschap samenkomt om de waarheid te bespreken. Het gezelschap stelt vragen aan de spreker/leraar/guru.

 

Klik hier voor het interview op de website van Maria Johanna of klik op de afbeelding boven.

Klik hier voor meer informatie over het SatSang evenement en inschrijving.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *