Oergevoel Spiraal OERGEVOEL

Exclusief Detox Retreat

Portugal!

IK WIL HIER BIJ ZIJN! Neem contact op

"It's not a Place. It's a Feeling!"

Ervaar een Exclusief en bijzonder DETOX Retreat bij Oergevoel in Portugal!

Niet alleen ontgiften van Lichaam, maar ook ontgiften van Geest en Gedachten zijn kenmerkend in dit Detox Retreat van Oergevoel. Herboren worden en een ander leven beginnen start met dit Retreat bij Oergevoel!

We houden de groep exclusief en dus klein om jou écht persoonlijk aandacht te kunnen geven!

JA, IK DOE MEE!

Oergevoel-Olho-Morino-Mansion-Rooms

 • 4 star review  Ik ben vandaag bij de open dag geweest en het ziet er echt prachtig uit met ook nog prachtige toekomstige uitbreidingsplannen. De mensen zijn professioneel en aardig. Een goed in elkaar zittend concept. Ik wens jullie heel veel succes en ik hou jullie site goed in de gaten.

  Anique Boonstra Avatar Anique Boonstra
  1 October 2016

  4 star review  Afgelopen weekend deelgenomen aan de detox retraite. Een heel bijzondere en fijne ervaring. Goede gesprekken, mooie meditaties, fijne yogalessen, heerlijk eten, prachtige zonsopkomst. Ik heb een aantal inzichten en tips meegenomen in mijn dagelijks leven. Dank jullie wel, team Oergevoel.

  Marielle van der Burgt Avatar Marielle van der Burgt
  28 April 2017

  5 star review  Heel erg bedankt voor een fijne en heel interessante avond afgelopen vrijdag! Ik heb zoveel meer inzichten gekregen. Teveel om hier op te kunnen noemen, maar de fijnste is toch wel de uitleg van Fred over mijn steeds terugkerende droom. Veel stof tot nadenken 🙂 Ik kom zeker binnenkort nog eens een avond bijkomen! Groetjes Marleen

  Marleen Velzeboer Avatar Marleen Velzeboer
  22 November 2017
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag avond zijn ik en mijn vriend bij een zitzak avond aanwezig geweest. Het was voor ons een stuk rijden(1u&15min) maar het was het dubbel en dwars waard! Wij willen zeker vaker gaan. Het is super inspirerend en bijzonder. De ruimte was erg sfeervol en het voelde erg relaxed. Door het luisteren naar de verhalen van Fred kwamen er een hele hoop vragen die Fred ook in alle rust beantwoorde. Er is dus genoeg ruimte voor eigen inbreng qua gesprek onderwerpen. In de auto onderweg terug hadden wij genoeg stof om verder over na te denken en te praten. Ik ben ook op bepaalde vlakken een stuk ''wijzer'' geworden. Bijvoorbeeld wat mijn dromen betekenen, Wat bepaalde symbolen voor symboliek bij zich dragen en wat het daadwerkelijk betekend. En nog veel meer. Het is moeilijk in worden te omvatten wat zo een avond met je doet. Je moet het echt zelf ervaren. De avond ontvouwd zich precies zoals het moet zijn, was mijn ervaring. Zoals ik al zei, wij willen zeker vaker gaan want eigenlijk heb ik nu nog meer vragen 😉 Bedankt Fred voor de leuke, inspirerende avond. & tot snel!

  Sammy Vd Berg Avatar Sammy Vd Berg
  21 November 2017

  4 star review  Dank Fred en Ron voor weer nieuwe inzichten. Tijdens de zondag in Opperdoes sprak iemand over Ayahuasca. Never heard of. 's avonds kwam Maria Johanna voorbij op fb en heb ik er over gelezen en geboekt voor 1 december. Wat een bijzondere reis heb ik gemaakt! Alweer geboekt voor de 22e. Life is beautiful! �

  Julie Van Der Borch van Verwolde Avatar Julie Van Der Borch van Verwolde
  4 December 2016

  5 star review  Superfijne yogales gehad en daarna krachtige meditatie van Fred mogen beleven kortom een zeer geslaagde avond �

  Ron Cabalt Avatar Ron Cabalt
  17 November 2016
 • 5 star review  Mijn ervaringen met oergevoel zijn meer als positief. Ik heb 1 op 1 coaching gehad van Fred en dit heeft mij de handvaten gegeven om mij beter in mijn vel te voelen. Ook heb ik een seminar bijgewoond en ik moet zeggen dat het eten echt heerlijk is! Het team is ook erg behulpzaam. Ik raad iedereen aan om bij Oergevoel langs te gaan.

  Emily Visscher Avatar Emily Visscher
  24 March 2017

  5 star review  Afgelopen weekend deelgenomen aan het detoxweekend. Wat een fantastische ervaring! Mooie mensen ontmoet, heerlijke yogalessen, mooie meditaties gehad en veel nieuwe inzichten opgedaan. Daarnaast van heerlijke maaltijden en de mooie locatie mogen genieten! Kortom dankbaar voor deze bijzondere ervaring! Dankjewel Fred, Helen, Naomi, Ron en Jacqueline voor jullie gastvrijheid en goede zorgen en natuurlijk mijn mede detoxers voor de gezelligheid en het delen!

  Frank Groot Avatar Frank Groot
  24 April 2017

  5 star review  Het was weer een bijzondere avond bij Oergevoel. Bij ontvangst meteen een thuisgevoel door het persoonlijke contact en de sfeer van de ruimtes. De Satsang begon met een meditatie. Daarna ontstond al gauw en Q&A over bijvoorbeeld dromen en de invloed van meditatie, maar ook over het praktisch omgaan met gevoeligheid en wat er nu eigenlijk gebeurt wanneer je in een spiritueel groeiproces zit. Ondanks dat iedereen vanuit hun eigen "niveau van kennis" aanwezig was, wist Fred iedereen te bereiken. Ik heb, zoals iedereen, mijn eigen waarheid en voor mij zijn dingen pas echt wanneer ik iets zelf ervaren heb. Wat ik gehoord heb bij de Satsang ondersteunt mijn eigen (zeer diverse) ervaringen en heeft mij geholpen de waarde van verschillende lastige en soms ook langdurige processen in te zien. Het was daarom op verschillende manieren waardevol voor mij om hierbij aanwezig te zijn.

  John Jong Avatar John Jong
  25 March 2017

Oergevoel organiseert dus niet zo maar een detox maar laat je op een bijzonder en exclusieve wijze ervaren hoe jij jouw energieën kan opschonen uit jouw Lichaam, door pure voeding; Opschonen van je Geest door Perceptie verandering en Meditatie, en opschonen van Gedachten door dagelijkse oefeningen. Al deze handvatten zijn bedoeld om ook ná dit Retreat te blijven gebruiken zodat jij steeds meer duidelijkheid krijgt over jouw volgende stap!

 

Wees er snel bij want er zijn beperkt plekken beschikbaar!

SNELLE beslissers krijgen vroegboek KORTING

 

IK KOM OOK >

oergevoel-yoga-ground

Yoga

Twee keer per dag. 's morgens staan er (eenvoudige) Yoga oefeningen* op het programma en later op de dag volgt een tweede sessie. De Yoga oefeningen staan helemaal in het teken van de Detox en beperkingen in het lichaam "bevrijden". Yoga is belangrijk om letterlijk en figuurlijk ruimte in Jezelf te maken en dus een goede start van de dag tijdens het hele Retreat!

*Geen complexe houdingen, maar je eigen mogelijkheden ontdekken!

Meditatie

Twee keer per dag. De Meditatie sessies variëren van ontspanning tot exclusieve meditaties door Fred Stam t.b.v. ontgiften van de Geest. Denk o.a. aan oude patronen en negatieve zelfbeelden die we in deze sessies opruimen.

Meditatie bij Oergevoel
Oergevoel-Mandala - Workshop-Crop

Intuïtief Creatief

Niet denken maar doen! Gedurende het Retreat gaan we ook onze intuïtieve creativiteit aanspreken om iets moois tot stand te brengen. bijv. jouw eigen mandala op een steen of jouw kleuren de ruimte geven op een klein canvas. Vertrouwen op iets anders dan je verstand en een mooi aandenken en talisman voor ná dit weekend retreat, bijvoorbeeld ter ondersteuning voor als je thuis gaat mediteren.

Stilte wandeling

We zijn vaak zo druk met van alles en nog wat, hebben het gevoel dat we geleefd worden en nemen zelden de tijd om echt stil te zijn. Door bewust te zijn van je lichaam, iedere stap die je zet, de natuur, geuren en geluiden om je heen, wordt het rustig in je hoofd. De stilte brengt je in contact met je ware zelf en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden van je hart en voel je wat jij nodig hebt.

Oergevoel-Olho-Morino-Mansion-Birdsview
Detox Retreat Oergevoel

TIJD om te DELEN!

Door de oefeningen en de sessies die we doen kunnen er spontaan dromen*, symbolen en inzichten ontstaan. Tijdens de groepssessies is er ruimte om ervaringen te delen en om jouw vragen te stellen aan life coach Fred Stam. *Je krijgt je eigen Oergevoel (droom) notitie boekje.

 

We houden de groep exclusief en dus klein om jou écht persoonlijk aandacht te kunnen geven!

Tijd voor jezelf

Tussen alle indrukken en groepsactiviteiten door is er natuurlijk ook tijd voor reflectie en tijd voor jezelf. Je kan de omgeving verkennen, een Stilte Wandeling maken. Voel je thuis en ontspan, maak je aantekeningen in je eigen Oergevoel Notitie boekje en neem nog een kopje thee!

Oergevoel-Olho-Morino-Mansion-Pool
oergevoel-massage-1920x1200

Massage

Tijdens het Detox Retreat is er ook gelegenheid tot een massage om je lichaam te helpen en te ondersteunen bij het opruimen en afvloeien van de afvalstoffen. Het Retreat is incl. één massage, een tweede of meerdere massages zijn optioneel en tegen bijbetaling in onderling overleg mogelijk.

Uitgebalanceerd Detox menu

Een goede Detox kan niet zonder een uitgebalanceerd en aangepast menu. Oergevoel zorgt elke dag van het retreat voor een eigen gemaakt, exclusief detox menu. de gerechten bestaan uit pure ingrediënten zonder smaak- en geurstoffen en worden met liefde klaargemaakt en uit eigen keuken.

Oergevoel-Detox-Retreat-Food

"Het wordt een inspirerend Retreat met onderwerpen die je zeker aan het denken zullen zetten, over jezelf en Jouw Realiteit!"

- Fred Stam

Detox pakket Oergevoel

Wat krijg je nog meer van ons?

Het Retreat is inclusief een:

 • Oergevoel Aleppo zeep
 • Oergevoel scrub handschoen
 • Oergevoel body crème
 • Oergevoel notitie boekje

Het Detox Retreat bij Oergevoel bestaat uit Lichaam, Geest en Gedachten Reinigen d.m.v. anders (puur) eten, stimulerende yoga oefeningen, Meditatie, Mindfulness, Massage en RUST!

 

Wees er snel bij want er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar!

IK WIL HIER BIJ ZIJN >

Oergevoel Spiraal

Oergevoel Detox Retreat

Portugal 2018

It´s not a Place, It´s a Feeling!

Oergevoel-namaste-hands

BOEK NU! TARIEVEN

Aankomst:

Je komt vrijdagavond aan bij onze accommodatie in Olho Marinho in Portugal, slechts 40min rijden van de luchthaven van Lisabon. Het team van Oergevoel zorgt voor ontvangst met koffie en of thee en gezonde versnaperingen. Je kan rustig ontspannen, de volgende morgen start het programma.

Eerste avond en start programma

Na aankomt en ontvangst kan je gelijk kennis maken met de andere deelnemers en het Oergevoel team. de overnachtingen zijn allemaal in onze prachtige accommodatie! De zaterdagochtend starten we direct met het Detox programma!

Oergevoel-Olho-Morino-Retreat-Food
Oergevoel-Olho-Morino-Mansion-Rooms-02
Oergevoel-Olho-Morino-Mansion-Rooms

Maak vandaag nog je reservering!

Het Detox Retreat bij Oergevoel mag je gewoon niet missen!  Indien je snel beslist maak je gebruik van onze vroegboek KORTING!

Exclusieve Detox bij Oergevoel met als Doel:

Ontgiften van:

 • Organen
 • Geest
 • Gedachten

 

Lichamelijk:

 • Reinigen van huid en gezicht
 • Fitter, vitaler en gezonder voelen
 • Immuun systeem versterken en verbeteren
 • Start maken om overtollig gewicht te verliezen
 • Bewuster worden van wat je in je lichaam stopt
 • Bewust te worden van je routine handelingen en gewoonte patronen van eten en drinken.

Geestelijk:

 • Opruimen van oude patronen
 • Opruimen negatieve zelfbeelden
 • Opgelucht en lichter ervaren
 • Energie peil optimaliseren
 • Bewuster worden van wat je in je gedachten stopt
 • Bewust te worden van je routine handelingen en gewoonte patronen van denken.

Google reviews

Oergevoel

5 out of 5 stars

Imogen Visscher
Imogen Visscher

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Mee gedaan met een Satsang avond. Heerlijk ontspannen op een zitzak, en je volledig op je gemak voelen. Fred heeft mij antwoord gegeven op vragen waar ik lange tijd al mee worstelde en niet uit kwam. Een heerlijke meditatie gedaan en vol energie naar huis gegaan. In de dagen daarna veel gaan verder denken over dingen die deze avond waren besproken. Ik wil zeker nog een keer meedoen en kan het iedereen aanraden!

Frank Groot
Frank Groot

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Gisteravond weer een zitzak-Satsang avond mee mogen maken. Even een avond voor mijzelf. Mediteren (So-ham), nadenken en je verwonderen en verbazen. Maar ook steeds meer mezelf leren kennen. Waarom gaat verandering zo langzaam en waarom komen sommige patronen steeds weer terug. Waarom komt dezelfde droom steeds terug en wat betekent het? En als afsluiting een voor mij bijzondere ervaring tijdens de laatste meditatie. Kortom weer een heel speciale avond! Dankjewel Fred!

wiger levering
wiger levering

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Via wat tussenstappen in mijn zoektocht naar mijzelf, kwam ik terecht bij Fred. Tot het moment dat ik met Fred in gesprek kwam had ik telkens gehoord dat ik meer naar mijn gevoel moet luisteren en mijn zelf meer ruimte moet geven, dat mijn denken mijn zelf in de weg zit, enz. Dit soort handreikingen vormen in mij echter eerder een blokkade dan dat ze mij helpen dichter bij mijn zelf te komen. Fred heeft mij een aantal zaken uitgelegd die het mij mogelijk maken ook cognitief aan de slag te gaan met mijn persoonlijk ontwaken. Daarmee heb ik ingezien dat - voor mij - redeneren en ervaren hand in hand moeten gaan. Om mijn zelf te kunnen begrijpen, is het voor mij ook goed te lezen en te onderzoeken wat anderen daarover gezegd hebben. Alleen al dat inzicht, helpt mij om de volgende stappen in mijn ontwaken met vertrouwen tegemoet te durven zien.

WGJ DB
WGJ DB

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Onder begeleiding van Fred ben ik in de loop der jaren door diverse persoonlijke strubbelingen gegaan.
Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat er niet verteld wordt hoe je het moet oplossen, maar je begeleiding krijgt doormiddel van informatie en inzichten waar je zelf mee verder kunt en je jouw eigen pad bewandeld.
Ik heb persoonlijke dingen gedeeld die altijd met respect werden behandeld. En vanuit zijn genegenheid en met aanvaarding om wie ik ben, heb ik mij altijd welkom gevoeld. Dat maakt Fred een prettig persoon die je verder kan helpen. Daarbij zorgt hij dat hij aansluit op jouw ontwikkelingsniveau, op dat moment.

Boukje Hoeksma
Boukje Hoeksma

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Wat een bijzonder mooi detox weekend heb ik gehad bij Oergevoel. Echt even helemaal opgeschoond in lichaam en geest Dank jullie hartelijk Oergevoel team voor de zorgzaamheid, warmte, aandacht , heerlijke eten en de prachtige meditaties. Zeer waardevol wat je ons hebt aangereikt. Dankbaar, Namasté

Waar wacht je nog op? - Ervaar voor jezelf hoe bijzonder dit Retreat voor jou kan zijn!  Ja, Ik wil dit ervaren >