maart 24, 2018 Fred

Datum/Tijd
Date(s) - 24/03/2018 - 31/03/2018
Hele dag

Locatie
Oergevoel Retreats in Portugal

Categorieën


Oergevoel-Detox-Retreat-Portugal-Booking-Header

Aankomst:

Je wordt vrijdagavond d.d. verwacht op onze locatie in Olho Marinho in Portugal, slechts ca. 40min rijden vanaf de luchthaven. Het team van Oergevoel staat klaar voor ontvangst met koffie en of thee en gezonde versnaperingen waarbij je rustig kan ontspannen en uitpakken – Aanvang programma is de volgende morgen om 8:00uur. Het Retreat eindigt op zaterdagochtend d.d. om 09:00uur.

Betaling:

Als betaling met Paypal hieronder niet jouw “ding” is, kan je het bedrag ook op jouw manier overmaken naar onderstaande bankrekening en betalingskenmerken: NL96 RABO 0146 9268 46 t.n.v. H.R. Sturgess, omschrijving: “Oergevoel Detox”. Stuur ons direct daarna een email met daarin jouw naam en datum van betaling zodat wij jouw plekje gelijk kunnen reserveren en de betaling kunnen controleren. Als je bovenstaande methode gebruikt hoef je de stap hieronder niet meer te doen.

Exclusief Vlucht en Reiskosten:

Vliegkosten en autohuur zijn niet inbegrepen. Kijk op bijv. Cheaptickets of op Vliegtickets voor jouw vlucht mogelijkheden. Controleer de luchthaven, vertrek en aankomst datum en tijdstippen. Soms is het goedkoper om vanaf Eindhoven te vliegen i.p.v. Schiphol. Auto huren kan o.a. via deze website of op de Vliegticket websites gelijk nadat je de vlucht geboekt hebt.

 

p.s. Is de mail in jouw ongewenste mailbox terecht gekomen? Voeg dan info@oergevoel.com als contactpersoon toe in jouw mail programma, zodat de mail niet als Spam in jouw ongewenste mailbox terecht komt.

 

Vragen over de reservering of reserveren lukt niet, neem dan contact op via info@oergevoel.com of bel of stuur een berichtje naar 06-83534988. Wij staan klaar om je reservering te bevestigen!

Bookings

Er kunnen (nog) geen reserveringen (meer) worden geplaatst voor dit evenement. Stuur een mail naar info@oergevoel.com zodat wij u op de hoogte kunnen houden.