Vrijdagavond vragen stellen avond (Satsang)

mei 18, 2018 Fred

Datum/Tijd
Date(s) - 18/05/2018
20:00 - 22:30

Locatie
"Essence by Fred & Helen" praktijk Alkmaar

Categorieën


Vrijdag avond Zitzak-Satsang avond

Vrijdagavond is vragen stellen avond op de Zitzak-Satsang bijeenkomsten bij Oergevoel

Om de twee weken kan je op de vrijdagavond bij Oergevoel terecht om jouw vragen te stellen en mee te praten over spirituele onderwerpen zoals het bewustwordingsproces, conditionering, zelfrealisatie, Intuïtieve ontwikkeling, esoterie, symbolen, dromen, uittredingen of vragen n.a.v. een Ayahuasca ceremonie. Kortom “Inspiration to self realisation ©”

De reviews van de deelnemers vertellen genoeg; Inspirerend, Bijzonder, Sfeervol, Goede gesprekken en Mooie meditaties, Persoonlijk contact, een Fijne Ervaring!

Kom en ervaar het zelf!

Schrijf je hieronder in en reserveer van te voren, zodat je verzekert bent van een plekje! Als je een korting voucher hebt neem deze dan mee op de avond zelf.

(Reservering: Druk op de Paypal checkout knop, Je komt nu op de Paypal site; Sluit vervolgens de Paypal browser weer, je klikt dus niet op de betaal knop. Vervolgens ontvang je een e-mail ter bevestiging van je reservering, betaling is contant bij de entree)

Bij problemen of vragen m.b.t. de reservering graag contact opnemen met 06 – 8353 4988 s.v.p.

Bookings

Er kunnen (nog) geen reserveringen (meer) worden geplaatst voor dit evenement. Stuur een mail naar info@oergevoel.com zodat wij u op de hoogte kunnen houden.