Oergevoel Spiraal

Vrijdagavond Zitzak-Satsang bij Essence

Kom jouw vragen stellen over Bewustwording- en Zelfrealisatie onderwerpen.

 Ik wil er bij zijnBekijk Video

Kijk in onze agenda voor de data van de vrijdagavonden.

 • Wil jij over wat anders praten dan koetjes en kalfjes?
 • Ben jij ook aan verandering toe?
 • Voel jij je verwart met levensdoelen?
 • Meer balans krijgen tussen jouw denken en voelen?

Naar de agenda >

photo-1422665717225-1a37f226c92a-e1427761297313-landscape

Wat is jouw volgende stap?

Durf jij een sprong in het diepe te maken, vertrouw jij jezelf je Innerlijke Leiding?

 

Heb jij het punt bereikt dat je verder wilt dan alleen zweverige uitspraken, Rose wolken en lege knuffels? Andermans Waarheden overnemen? Ben je er klaar voor om echt en eerlijk met jezelf aan concrete oplossingen te werken en je eigen waarheden te vinden?

 

Ben jij er klaar voor om een aantal heilige huisjes omver te blazen? Wil jij die verdieping in jouw leven om echt te voelen en dus ook jouw pijnlichaam onder ogen te zien? Je bewustzijn verruimen en jouw leven transformeren naar een steeds grotere expressie van jouw essentie?

 

Ben je het zat om een gevangene te zijn van jouw gedachten, oude patronen en conditioneringen? Meer en meer mensen raken vanuit een innerlijk weten overtuigd dat de antwoorden op deze en andere levensvragen in jezelf te vinden zijn. Maar hoe?

Innerlijke Leiding, Jouw eigen Boek

Steeds meer mensen voelen een innerlijke leiding die steeds sterker en luider haar stem laat horen. Hoe ga je daar mee om? Wanneer is het je ego stem, of je eigen gedachten en wanneer is het echt jouw innerlijke leiding?

 

Er wordt maar al te vaak buiten zichzelf naar bevestiging gezocht en als we dan het antwoord niet leuk vinden, zoeken we niet zelden naar een volgende z.g. goeroe of raadgever of lezen nog een boek totdat we wel het gewenste antwoord horen. Maar we luisteren naar of lezen nog steeds een ander zijn waarheid...

 

Bij de volgende innerlijke ingeving begint het proces weer van voren af aan. Totdat we ons realiseren dat de enige manier om onze antwoorden en eigen waarheden te vinden, de weg 'naar binnen gaan' is.

oergevoel-nieuwsjaars-meditatie-header-red-gratis

"Jij bent je eigen boek met al jouw antwoorden op alle vragen ooit gesteld en de vragen die je nog gaat stellen. In dat boek vind jij jouw eigen waarheden.
Leer, en ga je eigen boek lezen!."

- Fred Stam

Vragen die ons zoal bezig kunnen houden.

Steeds meer mensen ontwaken en voelen steeds meer van hun omgeving of van personen in hun nabijheid en komen daardoor steeds vaker in conflict met hun verstand.

Zaken als:

 • Denken v.s. Voelen,
 • Onderscheiden v.s. Verbinden,
 • Ego v.s. Ziel,
 • Zelf belang v.s. Algemeen belang,
 • Chaos v.s. Harmonie,
 • Ervaren v.s. Zijn,
 • Dualisme v.s. Monisme.

Van je Hoofd naar je Hart.

Moet je nu helemaal vanuit je gevoel leven i.p.v. uit je verstand?  Of is evenwicht tussen beiden juist de weg voorwaarts? Waar vind je antwoorden, leiding of coaching? Bij een ander of bij jezelf?

 

Hoe vind je jouw antwoorden, eigen waarheden en innerlijke leiding en blijf je er mee in contact om met deze vraagstukken om te gaan. Hoe kom je in die innerlijke rust waar zoveel over geschreven en gesproken wordt?

Essence by Fred & Helen opent haar deuren voor jouw vragen

Essence opent dit seizoen haar deuren weer en organiseert op de vrijdagavonden op een tweewekelijkse basis, Zitzak-Satsangs (bijeenkomsten) voor vragen, oriëntatie en kennismaking m.b.t. deze onderwerpen en meer!

Kom langs op een vrijdagavond

Stel jouw vragen over jouw bewustwording proces, ontmoet gelijkgestemden en bepaal wat jouw volgende stap kan zijn.

Deze avond gaat het om jou!

 

Deze avond gaat het om JOU!   RESERVEER HIER JOUW PLEKJE >

 • 5 star review  Superfijne yogales gehad en daarna krachtige meditatie van Fred mogen beleven kortom een zeer geslaagde avond �

  Ron Cabalt Avatar Ron Cabalt
  17 November 2016

  4 star review  Dank Fred en Ron voor weer nieuwe inzichten. Tijdens de zondag in Opperdoes sprak iemand over Ayahuasca. Never heard of. 's avonds kwam Maria Johanna voorbij op fb en heb ik er over gelezen en geboekt voor 1 december. Wat een bijzondere reis heb ik gemaakt! Alweer geboekt voor de 22e. Life is beautiful! �

  Julie Van Der Borch van Verwolde Avatar Julie Van Der Borch van Verwolde
  4 December 2016

  4 star review  Afgelopen weekend deelgenomen aan de detox retraite. Een heel bijzondere en fijne ervaring. Goede gesprekken, mooie meditaties, fijne yogalessen, heerlijk eten, prachtige zonsopkomst. Ik heb een aantal inzichten en tips meegenomen in mijn dagelijks leven. Dank jullie wel, team Oergevoel.

  Marielle van der Burgt Avatar Marielle van der Burgt
  28 April 2017
 • 5 star review  Heel erg bedankt voor een fijne en heel interessante avond afgelopen vrijdag! Ik heb zoveel meer inzichten gekregen. Teveel om hier op te kunnen noemen, maar de fijnste is toch wel de uitleg van Fred over mijn steeds terugkerende droom. Veel stof tot nadenken 🙂 Ik kom zeker binnenkort nog eens een avond bijkomen! Groetjes Marleen

  Marleen Velzeboer Avatar Marleen Velzeboer
  22 November 2017

  5 star review  Het was weer een bijzondere avond bij Oergevoel. Bij ontvangst meteen een thuisgevoel door het persoonlijke contact en de sfeer van de ruimtes. De Satsang begon met een meditatie. Daarna ontstond al gauw en Q&A over bijvoorbeeld dromen en de invloed van meditatie, maar ook over het praktisch omgaan met gevoeligheid en wat er nu eigenlijk gebeurt wanneer je in een spiritueel groeiproces zit. Ondanks dat iedereen vanuit hun eigen "niveau van kennis" aanwezig was, wist Fred iedereen te bereiken. Ik heb, zoals iedereen, mijn eigen waarheid en voor mij zijn dingen pas echt wanneer ik iets zelf ervaren heb. Wat ik gehoord heb bij de Satsang ondersteunt mijn eigen (zeer diverse) ervaringen en heeft mij geholpen de waarde van verschillende lastige en soms ook langdurige processen in te zien. Het was daarom op verschillende manieren waardevol voor mij om hierbij aanwezig te zijn.

  John Jong Avatar John Jong
  25 March 2017

  4 star review  Ik ben vandaag bij de open dag geweest en het ziet er echt prachtig uit met ook nog prachtige toekomstige uitbreidingsplannen. De mensen zijn professioneel en aardig. Een goed in elkaar zittend concept. Ik wens jullie heel veel succes en ik hou jullie site goed in de gaten.

  Anique Boonstra Avatar Anique Boonstra
  1 October 2016
 • 5 star review  Afgelopen vrijdag avond zijn ik en mijn vriend bij een zitzak avond aanwezig geweest. Het was voor ons een stuk rijden(1u&15min) maar het was het dubbel en dwars waard! Wij willen zeker vaker gaan. Het is super inspirerend en bijzonder. De ruimte was erg sfeervol en het voelde erg relaxed. Door het luisteren naar de verhalen van Fred kwamen er een hele hoop vragen die Fred ook in alle rust beantwoorde. Er is dus genoeg ruimte voor eigen inbreng qua gesprek onderwerpen. In de auto onderweg terug hadden wij genoeg stof om verder over na te denken en te praten. Ik ben ook op bepaalde vlakken een stuk ''wijzer'' geworden. Bijvoorbeeld wat mijn dromen betekenen, Wat bepaalde symbolen voor symboliek bij zich dragen en wat het daadwerkelijk betekend. En nog veel meer. Het is moeilijk in worden te omvatten wat zo een avond met je doet. Je moet het echt zelf ervaren. De avond ontvouwd zich precies zoals het moet zijn, was mijn ervaring. Zoals ik al zei, wij willen zeker vaker gaan want eigenlijk heb ik nu nog meer vragen 😉 Bedankt Fred voor de leuke, inspirerende avond. & tot snel!

  Sammy Vd Berg Avatar Sammy Vd Berg
  21 November 2017

  5 star review  Afgelopen weekend deelgenomen aan het detoxweekend. Wat een fantastische ervaring! Mooie mensen ontmoet, heerlijke yogalessen, mooie meditaties gehad en veel nieuwe inzichten opgedaan. Daarnaast van heerlijke maaltijden en de mooie locatie mogen genieten! Kortom dankbaar voor deze bijzondere ervaring! Dankjewel Fred, Helen, Naomi, Ron en Jacqueline voor jullie gastvrijheid en goede zorgen en natuurlijk mijn mede detoxers voor de gezelligheid en het delen!

  Frank Groot Avatar Frank Groot
  24 April 2017

  5 star review  Mijn ervaringen met oergevoel zijn meer als positief. Ik heb 1 op 1 coaching gehad van Fred en dit heeft mij de handvaten gegeven om mij beter in mijn vel te voelen. Ook heb ik een seminar bijgewoond en ik moet zeggen dat het eten echt heerlijk is! Het team is ook erg behulpzaam. Ik raad iedereen aan om bij Oergevoel langs te gaan.

  Emily Visscher Avatar Emily Visscher
  24 March 2017

Klik (dubbelklik bij Smartphone of Tablet) op het Yoga event op de dag waarop je de les wilt volgen en reserveer je plekje!

Indien de reservering niet lukt, neem dan contact op via info@oergevoel.com of bel of stuur een berichtje naar 06 - 8353 4988. Wij staan klaar om je reservering te bevestigen!