The Essence - Young Living - Header 01

100 % pure etherische oliën

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. De oliën die wij gebruiken zijn van het merk Young Living. Wij willen mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden te dromen.

Wij gebruiken alleen 100% zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, deze zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten.

Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. Je kan de olie verstuiven, inhaleren, op de huid of bij een massage gebruiken. Een aantal kan je zelfs gebruiken om eten of drinken te verrijken.

The Essence - Young Living - Row Essential Oils

Wilt u zelf etherische oliën bestellen met 24% korting en wilt u zelf punten sparen voor nog meer korting en gratis oliën?

Start dan via deze link: Ik wil Lid worden


 

Wil jij ook een toxic free & chemical free lifestyle?

Het kan!

Wil je weten hoe?

Kom dan naar één van onze voorlichting avonden om persoonlijk kennis te maken, zelf de werking van de oliën te ervaren en allerlei tips te krijgen over praktische toepassingen bij o.a.,

Lichaamsverzorging - Eten - Ontspanning - Reinigen -  Huis klimaat - Spiritualiteit.

Neem hiervoor contact met ons op of maak een afspraak. Deze avonden worden goed bezocht reserveer dus op tijd jouw plekje.

The Essence - Young Living - Header 02

Of kom een keer langs bij ons op locatie in Alkmaar op de Voordam 10 om persoonlijk kennis te maken, je kan dagelijks even binnen lopen. Maak voor de zekerheid even een afspraak via deze link: Afspraak maken op locatie

Je bent van harte welkom!